Бърза навигация


Основно меню

Под-меню

Моля, изберете:

Mожете да избирате вариант на дизайн на сайта.

сив изчистен вариант
лилава феерия

Посетете сайта на С.К.И. Витоша


School » Учениците за Cool Rain

Ако някога по някаква случайност някой под някаква форма е изразил мнението си за Cool Rain (и то е стигнало до нас), то тук е мястото, на което можете да го откриете.

Изберете информация от падащия списък:

12.06.2008, 21:00

Мисли за Cool Rain в края на учебната 2007-2008 година

Уточняваме, че идеята е на учениците, като всеки един от тях е предал мислите си, написани на листче.

Теди, 5б клас

„Тази учебна година научих много и хубави неща, нови думи и граматика, както и две от времената в английския език. Самата Вие ме научихте на всичко това. А Вие сте много мила, добра, забавна, просто – страхотна. Няма думи, с които да опишем обичта си към Вас.
Благодаря ви, Госпожице!"

Миша, 5б клас

„Аз научих много – това, което е в учебника, но и още. Научих, че един учител, освен такъв, може да бъде страхотен приятел, да ти помага в трудни моменти и да те подкрепя като нашата скъпа госпожица.”

Миро, 5в клас

„You are the boss… I love you so much!”

Иво, 5в клас

„Госпожицата ни научи на много неща. Някои – повече, някои – по-малко, но догодина ще се стараем повече. Играхме, пяхме и се забавлявахме. Надявам се, че в 6-ти клас ще продължим така. Класна, макар да пишете на някои двойки, ние пак Ви обичаме и Ви се радваме.
I love you.”

Любо, 5б клас

„Английският е най-якият предмет! English is the best! А Вие сте още по-добра. You are the best of the best! Вие сте най-добрата. Искам да сте винаги с нашия клас!
I love you, Cool rain!”

Радина, 5б клас

„Тази година аз научих много неща относно учебния процес, но Вие ни научихте на дисциплина и доброта и се забавлявахме много, много! Карате ни да се чувстваме страхотно! Когато учим или вземаме нов урок, Вие вкарвате много чувство и веселба и така научаваме нещата по-бързо и по-леко.”

Преслава, 5б клас

„Научих, че госпожица Симеонова е най-хубавата учителка на света. Научих много хубави неща и ми беше много забавно. Много ще съжалявам, ако в 6-ти клас не ни преподавате Вие, защото преподавате прекрасно и ни забавлявате много. И се извинявам, ако някога с нещо съм Ви изнервяла.
Обичам Ви много.”

Любослава, 5б клас

„Научих малка част от английския език, но най-важното е, че съм с Вас. Аз много Ви обичам и винаги ще Ви обичам, защото Вие сте Cool Rain.
My love for you is bigger than the world”

Елиф, 5в клас

„Нашата kласна ни е учила на много неща по английски език. С нея си изкарахме много добре. Тя е много секси госпожица и само на нас казва всичките си тайни. С нея ние можем да се ориентираме какво да правим. Госпожицата обича да пее и танцува. Когато се усмихва, изглежда много сладка. Сигурно скоро ще спечели своя принц.
I love you.”

Ивайло, 5б клас

„Тази година научих всичко, което Вие ме научихте. Също така научих, че you are the boss! :)
Научих и неща, за които няма да споменавам тук. За Вас научих, че сте страшно добър човек и се раздавате докрай на всеки. Имахме много лоши, но и много добри моменти през годината, но тази година беше най-хубавата за мен от всичките”

Светльо, 5б клас

„Аз научих много неща – две глаголни времена, наречия, допълнения, стихове и песни. Учителката ми е добра, сериозна и забавна. Ние гледаме да я слушаме. И я обичаме.”

Александрина Петрова, 5в клас

„Аз научих много неща на английски, но не е само това. Класната ни ни научи да се държим като дами и джентълмени. В часовете й си прекарваме страхотно – смеем се и ни е забавно. Тя е най-добрата класна и ние всички я обичаме (без изключение).
Обичам Ви!”

Александра, 5в клас

„Госпожицата ни научи на страшно много неща. Чувствам я като втора майка. Тя е толкова мила и забавна. Дори и не съм предполагала, че ще извадя такъв късмет да съм с класна като нея. Тя ни обича и се грижи за нас и за нашето възпитание. Тя ни учи да бъдем добри и трудолюбиви.
Обичам те, Класна, и никога не забравяй думите ми. Мислех си, че няма ангели, но откакто Ви познавам, си промених мнението.”

Станислав, 5в клас

„Научих, че не е важно само да учим езика, а че трябва да уважаваме и учителя. Също така разбрах, че госпожицата е красива, учтива, готина и ни обича.”

Мартин, 5б клас

„През тази година аз имах една прекрасна учителка по английски език. Много голямо впечатление ми прави, че тя си преподава перфектно урока и позволява да се майтапим по време на часа. Тя споделя и проблеми от живота си, а това ни прави като едно голямо семейство. Много се надявам, че и догодина тя ще ни преподава!”

Вероника, 5б клас

„Учителката, с която сме научили всичко, се казва Веселка Симеонова. Тя е добра и красива. Нейният клас е 5в и тя ги обича, но и ние я обичаме.”

Габи Добромирова, 5в клас

„Аз научих неща не само по английски, но и нещата от живота. Тя ни научи да се защитаваме и да сме единни.
Тя ни помага в трудни моменти. Тя е супер. Тя е Cool Rain.”

Богдана, 5в клас

„Вие ме научихте не само на английски език. Това е почти нищо, в сравнение с това, че ме научихте да ОБИЧАМ. Научихте ме на нежност, да съм по-внимателна с хората и сега обичам да обичам! Толкова Ви обичам, че чак не можете да си представите!”

Александрина Николова, 5в клас

„Госпожицата ни научи да бъдем мили един с друг, да бъдем един клас и да се обичаме взаимно, да си помагаме, когато един от нас има нужда.
Тя е секси и винаги се облича като една истинска пичка. Има секси тяло, танцува спортни танци. Някои ученици от по-големите класове не могат да откъснат очи от нея.
Тя ни научи на всичко от живота. Има очарователна усмивка и секси поглед. She is the best”

Виктория, 5в клас

„За тази година научих, че госпожицата е страшно много, много, много, много, много, ама много мила, добра и страхотна. Ние много я обичаме и тя нас също .”

Александър, 5в клас

„Освен че бях един от най-добрите по английски, Класната ни научи, че ние (момчетата) трябва да се държим като кавалери спрямо дамите, макар някой от тях да не го заслужават. Тя дори измъкваше класа ни от солидни наказания. Мога да кажа, че Вие сте най-яката класна на света.
With love to the best teacher ever and forever.”

Виктория, 5в клас

„Мен госпожицата ме научи да се радвам на малките неща в 11-годишния си живот. Научи ме и да…
I love you!”

Йоана Неделчева, 5в клас

„Аз учих много и се забавлявах в часовете по английски. Това не бяха като всички други скучни часове. От Класната научих, че не само външната красота е важна, а най-прекрасното нещо е усмивката!
Обичам Ви, Класна!”

Георги, 5б клас

„Разбрах, че английският език е хубав и прекрасен. Имах един прекрасен учител, който по забавен начин си преподава уроците. Тя ни забавляваше и ни караше все по-упорито да учим. Веселка Симеонова е учител, за какъвто всеки би си мечтал.
Искам и другата година Вие да сте ни по английски език”

Габи Стоилова, 5в клас

„Вие ни научихте не само на английски, а и на уважение към съучениците. Няма по-добра от Вас. Танцувате перфектно!”

Гюнел, 5в клас

„Аз научих много неща от госпожицата. Тя ни се караше понякога, но то беше за добро. Тя е най-яката на света. Споделяме си и трябва да си призная, че много я обичам.”

Богомил, 5в клас

„През тази година с госпожицата се забавлявахме, учихме и испански, а и научихме толкова много за бати Радо.
Miss Simeonova is the best and we love her so much!”

Давид, 5б клас

„Ако не беше госпожицата, ние нямаше да научим това, което знаем. Тя е великолепна. Станахме по-добри!”

Кристина, 5б клас

„Още първия ден, когато имахме английски, ми направихте голямо впечатление. Оттогава с нетърпение чакам този час. Малко от езика научих от филми, но важните неща (като времена и др.) нямаше да науча без Ваша помощ.
Вие сте една от най-красивите и мили госпожици в нашето училище.”

Теодор, 5б клас

„Няма как да не науча нещо при такава прекрасна и интелигентна госпожица. Това ми е любимият предмет”

Цвета, 5б клас

„Научих толкова много. Госпожицата ни обяснява всичко точно. В Интернет всичко е на английски и досега виках мама да ми превежда, а сега тя вика мен (ха-ха, много скромно!). Учихме, играхме, забавлявахме се. Госпожицата ни се кара много радко, за да не й се качваме на главата”

Сибел, 5в клас

„Незабравимо... Една lady ме научи на всичко! Тя е the best! Когато сме в час, сърцето ми изтръпва; когато я видя – изгубвам си ума и всичко забравям. Когато слушам “Him” си спомням за Класната, когато гледам филм за Halloween – пак. Всичко ми напомня за The Lady from School.”

* Учебната 2007-2008 година. ;)

Thug Shadow

нагоре