Бърза навигация


Основно меню

Mожете да избирате вариант на дизайн на сайта.

сив изчистен вариант
лилава феерия

Посетете сайта на С.К.И. Витоша


За кого

27.10.2007

ЗДРАВЕЙТЕ!

Този иначе толкова аматьорски сайт, както и прилежащите към него странички (също така аматьорски), са един малък жест, т.е. един малък подарък, за един ГОЛЯМ (по душа и сърце) човек (човечка, ако ви допада повече и тя не се засяга).
"За кого?" и "Коя е ТЯ?" - отговорът на горния въпрос съвпада с отговора на въпроса "Кой има рожден ден на 27-ми октомври?" и "Кой е моят най-добър приятел?"

Засега аз няма да споменавам име. Псевдонимът е Cool Rain (затова е и такова оформлението на сайта - с дъжда и "тихия" лилав оттенък; тук е мястото за пореден път да изкажа личната си благодарност и признателност към DTH за това, че отдели от личното си време и усъвършенства визията и структурата на сайта), а повече за личността ще научите или на сайта, който са направили нейни ученици (виж Връзки), или след време, когато успея да взема интервю или тя самата не напише нещо, което ще кача в "От Cool Rain".
Аз сега мога да кажа, че тя е един от най-искрените, открити и сърдечни хора (ще започна да повтарям епитети, защото ми е бедна езиковата култура), които човек някога може да срещне през живота си. За сравнително краткото ни познанство мога смело (и гордо) да кажа, че изградихме такава връзка помежду си, за каквато само се загатва в десетте сезона на "Friends". Тук чувам как някои или се подхилкват невярващо, или се пръскат от завист. Ами... не ми е работа.
Мога да говоря много и все красиви работи, ама... мисля, че интернет е претъпкан с такива сайтове, блогове, а напоследък и клипчета в YouTube. Затова... правя следното.
Обявявам основното правило на сайта (което ако бъде одобрено от Cool Rain, ще влезе в сила в деня на официално пускане на сайта (27.10.2007 - някой изненадан?)

"Поне веднъж месечно да се добавя по нещо
за или от самата г-ца Cool Rain
(ака Смехурка)."

Споменах Смехурка. Сега да обясня. Пак в резултат на дългото ни - по отношение на задълбоченост - и кратко - по отношение на време - приятелство имаше момент, когато водехме писмено-електронна кореспонденция (чрез e-mail, тъпчовци), използвайки известни псевдоними.
Хах! Хрумна ми идея за игра: "Ако тя е била Смехурка, познайте кой съм бил аз!".
Ако не ме домързи, ще сложа една секция, където да си post-вате отговорите.
Другият вариант е да направя blog специално за това на моята Yahoo 360 страничка. Хмм... Ама като знам, че без парична награда тази игра ще си я играя само аз... По-добре не на този етап.

Засега това стига. А... Обещавам да помисля и за галерия, но то също не зависи (само) от мен. ;)

Thug Shadow

нагоре